Bekijk het laatste project, net gelanceerd: Belgian Beers UK

Webdesign & development

Uw webdesign op maat gemaakt

Als u besluit u website te laten bouwen door Design 311 dan wordt het webdesign steeds voor u op maat gemaakt. Regelmatig zal ik updates versturen, met u feedback wijzig ik dan het design. Samen zoeken we naar het perfecte webdesign voor u website.

De meeste webdesigners maken het webdesign van de website eerst in Photoshop. Tegenwoordig is het zeer eenvoudig het design direct te ontwikkelen op de website zelf, nadien kan alles nog steeds aangepast worden het design staat dus zeker niet direct vast. Het opleveren van een design voor het effectief bouwen van de website doe ik dus niet.

Eenvoudig uw website beheren

Design 311 bouwt zijn websites steeds op het zeer populaire content management systeem (CMS): WordPress. Met WordPress kan u zelf zeer eenvoudig de teksten op uw website aanpassen. Hiervoor heeft u geen enkele kennis nodig van HTML, u hoeft geen ingewikkelde codes te schrijven. Momenteel is WordPress het meest gebruikte content management systeem.

WordPress webdesign - CMS marktaandeel 63,70%

Bron: http://trends.builtwith.com/cms (22 november 2012)

Uw website door Design 311

Wilt u uw website laten bouwen door Design 311? Hebt u vragen of wil u nog meer informatie? Neem contact met mij op via de contactpagina. Wilt u eens een kijkje nemen op de websites die ik al heb gemaakt? Neem dan eens een kijkje op mijn portfolio.