Bekijk het laatste project, net gelanceerd: Belgian Beers UK

Over Design 311 & Yentl Bresseleers

In 2011 heb ik, Yentl Bresseleers, Design 311 opgestart. Hoewel de naam het misschien doet vermoeden is Design 311 geen webdesignbureau, Design 311 is de naam waaronder ik alle web gerelateerde activiteiten uitvoer.

Oorspronkelijk heb ik Design 311 opgestart als een webdesign en development bedrijf. Omdat ik van veel mensen heel veel vragen kreeg omtrent websites ben ik nadien ook begonnen als website consultant.

Wie is Yentl Bresseleers?

Al van jongs af aan wekte websites maken mijn interesse. Toen ik een computer kreeg voor mijn verjaardag, maakte ik kennis met HTML. Met deze basis van HTML bouwde ik mijn eerste website.

Tijdens mijn studies “Informaticabeheer” kwam ik terug in contact met webdesign en webdevelopment. Buiten de schooluren werkte ik aan een aantal web gerelateerde projecten en volgde ik een cursus JavaScript. Momenteel studeer ik “Multimedia en Communicatietechnologie” (MCT) aan de Karel de Grote-Hogeschool. Dit is een studierichting waarbij het bouwen van websites een belangrijke rol speelt.

these-days-logoIn 2012 heb ik als jobstudent gewerkt bij These Days, hier heb ik meegewerkt aan enkele leuke projecten.