Bekijk het laatste project, net gelanceerd: Belgian Beers UK


Notice: Undefined variable: post_id in /home/design311/domains/design311.com/public_html/wp-content/themes/2013/functions.php on line 159

Notice: Undefined variable: post_id in /home/design311/domains/design311.com/public_html/wp-content/themes/2013/functions.php on line 144

Chaw – Social Dining & Recepten

“Chaw”, waar ik eerder al een landingspagina voor maakte is uiteindelijke realiteit geworden, oorspronkelijk was Chaw een website om te netwerken terwijl je samen eet. Ondertussen is Chaw uitgebreid tot een heus platform voor liefhebbers van lekker eten, Chaw richt zich niet alleen op etentjes maar ook op recepten.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om recepten toe te voegen aan je winkellijstje, hierna kies je voor hoeveel personen je de recepten wil klaarmaken en dan druk je de ingrediënten af voor dat aantal personen. Je krijgt een overzichtelijk lijstje zodat je in de winkel de ingrediënten één voor één kan afvinken.

Social Dinners zoeken is heel eenvoudig door de kaart te verschuiven zie je zie je enkel etentjes uit die regio. Je hoeft niet bang te zijn dat er wildvreemde mensen bij je komen eten die je liever niet ziet verschijnen, je kan deelnameverzoeken kan je altijd goedkeuren of afwijzen.